Locatie

Het gebouw bevindt zich aan de Monsterseweg in Den Haag en draagt de naam Midgaard, dit betekent de wereld waar mensen wonen in de Germaanse mythologie. De groepen waarin de jongeren wonen hebben dan ook de namen van Scandinavische mythische figuren.

Het gebouw is in 2007 intensief verbouwd, vooral aan de inrichting van het pand is veel aandacht besteed. Het is gesloten, met een hek van 2,5 meter hoog rond het terrein en deuren die alleen open gaan als iemand ze voor je open doet, maar zonder detectiepoortjes of bewaking.

Iedere jongere heeft een eigen kamer en maakt gebruik van de gezamenlijke huiskamer, douches en keuken.